Skip directly to content

Parcours

Het kasteel van Gaasbeek en het park rondom het kasteel zetten ook dit jaar hun deuren open voor een loopevenment. Mis deze unieke kans dus niet !

Het Parcours:

Zowel in het park rond het kasteel van Gaasbeek, als in het tegenoverliggend domein Groenenberg, werd een mooi gevarieerd parcours uitgetekend. De 5 & de 10 km starten samen vanop het voorplein voor het kasteel van Gaasbeek richting Kasteelstraat. Vóór we het domein verlaten is er een splitsing waarbij de 5 km rechts het bos inslaat om verder rond het kasteel en de vijver te lopen. De 10km steekt de Kasteelstraat over om eerst een parcours van een kleine 5km in het domein van Groenenberg af te leggen om nadien terug de oversteek te maken en aan te sluiten op het parcours van de 5km. Beide parcours lopen nog rond de binnentuin van het kasteel om te eindigen op het voorplein. In de finale zitten ook nog de trappen van de vijver naar de hoofddreef. Een lastige kuitenbijter om nog wat extra pit aan deze loopwedstrijd te geven.

 

RakkerRun Lennik, kasteel trail?

 

Onze RakkerRun is meer dan een loopwedstrijd of een jogging. Het is een loopervaring en een nieuwe uitdaging voor enthousiaste en fervente lopers van alle niveaus. 

Het concept is om te lopen, weg van de klassieke gangbare paden, over een parcours dat je leidt langs onverwachte, verrassende plekken en hindernissen. Je loopt doorheen het kasteel domein en ziet ze zoals je ze nog nooit eerder zag. RakkerRun Lennik staat garant voor een unieke beleving.